Početna arrow Aktuelnosti arrow BELLISSIMA BIELLA ITALIA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
BELLISSIMA BIELLA ITALIA
Ekspedicija sa severa Italije iz grada Biella, udruđenja građana „Piccolo Fiore“, 27-28.10.2014.godine su posetili ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika, i na taj način potvrdili nastavak bliske saradnje između ove dve institucije.

Prema njihovim rečima, prvi utisak o Novom Sadu je za njih bio fascinantan, Petrovaradinska tvrđava, sam centar grada, a prevashodno ljudi. Uz puno osmeha prisećali smo se jedinstvenih trenutaka iz Italije, drugara koje smo upoznali u okviru obilazaka tamošnjih institucija i novinama u radu, koje su nam se desile u oblasti socijalne zaštite.
Druženje je nastavljeno u okviru Edukativnog kampa na Čeneju, gde su naši dragi gosti i prespavali. Nakon obilaska manastira Krušedol, turističkih znamenitosti u Sremskim Karlovcima, naši sardnici iz italijanske provincije Pijemont su se uputili u Prokuplje, u udruženje građana „Insieme“. 

Dogovoren je i nastavak saradnje, a vezan je za zajedniče projekte, koji se bave decom sa smetnjama u razvoju i omladinu sa invaliditetom.
 
gosti iz italije oktobar 2014.jpg
 
italijani oktobar 2014.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >