Početna arrow Aktuelnosti arrow ONLAJN NEDELJA U NAŠOJ ŠKOLI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ONLAJN NEDELJA U NAŠOJ ŠKOLI

U organizaciji IAN-a protekla je onlajn nedelja u Srbiji.

 

ian.jpg

 

 

   

 

 

U onlajn nedelji su učestvovali Marina, Nikola i Aleksandar:  

Pre dve godine sam završila srednju školu (2012), smer Operater digitalne štampe. Sad sam u Radnom Centru. U početku mi je bilo malo čudno, ali vremenom sam se navikla na novo okruženje. Ove godine smo počeli da radimo u fotošopu.  Pravimo katalog sa proizvodima iz Radnog Centra. Koristim specijalizovanu tastaturu, namenju osobama sa telesnim invaliditetom. Mada ja više volim da radim sa tekstom, pa se nadam da ćemo u skorije vreme imati takvih zadataka.

Marina Obradović 

 

marina.jpg

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zovem se Nikola Jevtić. Završio sam srednju školu “Milan Petrović”, smer: Operater digitalne štampe. Oduvek su me interesovali računari i pored formalnog obrazovanja, samostalno istražujem, učim,  usavršavam se. Internet je nezaobilazan, neophodan za moje puno zadovoljstvo rada na kompjuteru:  sa mreže skupljam sirovi material, koji kroz rad u Photoshop-u, programe Office paketa, pojedine specijalizovane aplikacije, obrađujem, osmišljavam, eksperimentišem i stvaram vlastite segmente  digitalnog sveta. Takođe, koristim ga i kao nepresušan izvor informacija potrebnih za stalno doučavanje.  Društvene mreže mi omogućavaju čest kontakt sa ljudima sa kojima se više ne viđam, ali zahvaljujući  Facebook-u, Twitteru, i dalje održavamo odnos, u toku smo sa životnim novostima. Trenutno vreme provodim u Radnom centru, u okviru informatičke radionice. Učestvujem u različitim projektima: izrada kataloga Radnog centra, osmišljavanje, sprovođenje programa obuke osnova rada na računaru, rada u Photoshopu, Wordu, koji su namenjeni mojim drugarima koji takođe dolaze u Radni centar, a nisu ranije imali kontakt sa računarima.

nikola.jpg

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Kalabić

Učenik prve godine srednje skole, grafički smer. Veliki ljubitelj radija,koji zahvaljujući internnoj školskoj radio stanici „Info Radio“ ima mogućnost da uredjuje i vodi svoju emisiju „Druženje Sa Alexandrom“. Radio i svoje emisije promoviše putem fb stranice radija čiji je admin sa jos par drugara iz škole.

aleksandar.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >