Početna arrow Projekti arrow Prvi sastanak projektnog tima
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Prvi sastanak projektnog tima

Prethodne nedelje započete su aktivnosti na projektu „Home sweet home“ – u Novom Sadu je održan prvi sastanak projektnog tima. Sastanku su prisustvovali članovi projektnog tima obe škole, direktorka ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika, mr Slavica Marković i predstavnici partnera Vukovarske škole, Vukovarsko srijemska županija.

Na sastanku je dogovoreno da će potpisivanje protokola o partnerstvu biti realizovano u petak,  28. marta, u Novom Sadu, u prostorijama srednje škole ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika.

Takođe, razgovaralo se o realizaciji seminara za članove projektnog tima koji će se održati u Subotici. Dogovoreno je da će ukupan broj učesnika biti 26, a predloženo je da se seminar održi u drugoj polovini aprila.

Pored toga, dogovoreno je da se napravi sajt projekta koji će linkovima biti povezan sa sajtovima obe škole. Sajta će realizovati zaposleni iz ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika, a ažuriraće ga članovi projektnog tima u skladu sa realizovanim aktivnostima.

Naredni sastanak projektnog tima će biti u Vukovaru u OŠ „Josipa Matoša“, tokom prve trećine aprila. Istog dana biće snimljena emisije o projektu u kojoj će učestvovati članovi projektnog tima iz Vukovara i Novog Sada.

1. sastanak 1.jpg

 

1. sastanak 2.jpg
 
1. sastanak 3.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >