Početna arrow Aktuelnosti arrow Promocija knjiga za učenike u inkluzivnom obrazovanju
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Promocija knjiga za učenike u inkluzivnom obrazovanju

Juče smo na Sajmu knjiga u Novom Sadu, promovisali radne knjige za učenike u inkluzivnom obrazovanju. Prisutnima smo predstavili prve primerke namenjene učenicama i učenicima osnovnih škola, koje su rezultat velikog projekta koji su zajedno realizovali Centar za specijalnu funkcionalnu pedagogiju, izdavačko preduzeće Alka script i naša škola.

Posebnu vrednost ovih knjiga predstavlja činjenica da su one namenjene svim đacima, ali su koncipirane tako da učenice i učenici mogu da savladavaju gradivo u skladu sa sopstvenim mogućnostima. One obuhvataju sva znanja koja su predviđena nastavnim programom za određene razrede osnovne škole, a đaci mogu da ih koriste samostalno ili uz pomoć nastavnika ili roditelja.

Na prmociji su o projektu govorili gospođa Rada Rakočević, ispred Centra za specijalnu funkcionalnu pedagogiju, a o svojim iskustvima u radu na projektu gospodin Rade Kozar, prosvetni savetnik u penziji i recenzent za matematiku. Nakon toga, jednu od knjiga – bukvar, u ima tima autora (Vojislava Đurđević, Danica Kocevska) predstavila je Daniela Kurteš. O važnosti i značaju ovog projekta govorile su gospođe Đurđica Salomon Pađen iz Alka Skripta i Slavica Marković, dirketorka naše škole.

promocija 2.jpg
 
promocija 1.jpg
 
promocija 3.jpg

 
 
< Prethodno   Sledeće >