Početna arrow Aktuelnosti arrow Posetite nas na sajmu Putokazi 2014!
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posetite nas na sajmu Putokazi 2014!

Danas je u Master centru Novosadskog sajma otvoren Sajam obrazovanja – Putokazi 2014. Kao i svake godine, učestvujemo na ovoj tradicionalnoj manifestaciji i predstavljamo novine u radu.

Ove godine, na štandu u Hali Master, svakog dana, do 4. Marta, posetiocima ćemo predstaviti našu izdavačku delatnost, pre svega nove radne knjige za osnovce, koje su nastajale tokom prethodne godine.

Pozivamo sve zainteresovane da u ponedeljak, 3. marta, u 10 časova budu naši gosti na promociji radnih knjiga, koja će se održati na Bini Sajma knjiga. Napominjemo da je ulaz na Sajam besplatan.

Inače, specifičnosti ovog Sajma, koji se odvija u isto vreme sa Sajmom knjiga i izložbom Art Expo, jesu da on predstavlja mesto okupljanja učenika i predstavnika obrazovnih i naučnih institucija, kao i da je on prilika za predstavljanje obrazovnih smerova i uslova upisa za budućih srednjoškolaca i studenata. Pored toga, u okviru pratećih aktivnosti, održavaju se tribine i stručna predavanja o aktulenim dešavanjima u visokom i srednjem obrazovanju, a promovišu se i aktivnosti studentskih udruženja, informativnih centara, omladinskih zadruga i agencija za obuku i obrazovanje zaposlenih.

stand.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >