Početna arrow Aktuelnosti arrow Gosti iz Noriča
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Gosti iz Noriča

Kao i svake godine, početkom februara, povodom proslave Dana Novog Sada, u gostima nam je bila delegacija naših dugogodišnjih, dragih prijatelja iz bratskog grada Noriča. Juče su nas posetili gradonačelnik Noriča, Kit Drajver, počasni građani Novog Sada, Dajana i Piter Bekli i predsednik Društva prijateljstva Norfolk/Norič -Novi Sad, Daglas Andervud.

Razgovarali smo o novostima koje su se dogodile od našeg prethodnog susreta, a gosti su nas obavestili o tradicionalnom humanitarnom koncertu koje Društvo prijateljstva Norfolk/Norič -Novi Sad organizuje u decembru. Prikupljeni novac je namenjen projektima koji realizujemo u školi.

Poveli smo ih na čas engleskog jezika, da se upoznaju sa načinima rada u školi, demonstrirali smo im specijalni muzički uređaj – Sound beam i pokazali neke delove opreme koje su prethodinih godina stigle u našu školu, baš zahvaljujući njihovim donacijama.

Ove godine smo imali sreću da su nam se tokom posete pridružili direktor Britanskog saveta u Srbiji, Toni O’Brajan i novi umetnički direktor te institucije, Milan Lučić. Bila je to prilika da razgovaramo o zanimljivim, budućim projektima i o mogućnostima za zajedničku saradnju.

gosti iz norica feb. 2014..jpg

 

gosti iz norica feb. 2014. 1.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >