Početna arrow Aktuelnosti arrow Naša prva on line prodavnica
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Naša prva on line prodavnica

Tokom protekle nedelje, na 46. međunarodnom sajmu turizma, promovisali smo našu prvi on line prodavnicu suvenira - www.suvenir.smp.edu.rs. Svi proizvodi koji se nude nastaju u kreativnim radionicama škole. Posetite nas i vi!

Na okruglom stolu “Naš suvenir” učestvovali su predstavnici Turističke organizacije Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Turističe organizacije Novog Sada, Zavoda za ravnopravnost polova, Saveta za osobe sa invaliditetom Skupštine Grada, naše škole, kao i predstavnici lokalnih turističkih organizacija.

Uz poziv turističkim organizacijama da iskoriste priliku i da na savremen način poruče neke od naših proizvoda, predstavili smo sajt i ponudu i istakli značaj korišćenja savremenih tehnoloških rešenja za ravnopravno uključivanje osoba sa invaliditetom u tržišnu utakmicu.  

Projekat “Naš suvenir” realizovan je u saradnji sa udruženjem građana “Nevort” i Turističkom organizacijom Vojvodine, a podržalo ga je Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike.

 
< Prethodno   Sledeće >