Početna arrow Aktuelnosti arrow Carevo novo odelo
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Carevo novo odelo

Dok su se učenici odmarali na raspustu, naša škola nije bila prazna - već je otvorila svoja vrata i  ugostila mališane iz Francuske, Nemačke i Beograda. Oni su u našim prostorijama realizovali treći deo projekta „Medijska pedagogija“. Prva dva dela su dešavala u Francuskoj ( 2011.) i Nemačkoj( 2012.), a sada su oni bili naši gosti.

U periodu od 27. jula do 1. avgusta ugostili smo drugare. Njihov zadatak bio je da za ovih pet dana snime film, a zatim da ga predstave na „8. Internacionalnom Medijskom Samitu“ pod okriljem Media education centra u Beogradu, 2gog avgusta.

U programu projekta učestovovala su i naša dva učenika, Aniko i Jovan su predstavljali školu. Program se sastojao iz tri dela. Pored snimanja animiranog filma, za učesnike organizovane su jezičke animacije tokom kojih su bili u mogućnosti da nauče strane izraze. Treći deo projekta je delimično bio u Novom Sadu, delimično u Beogradu, podrazumevao je upoznavanje sa okolinom. To vreme smo proveli na Petrovaradinskoj tvrđavi, Dunavskom parku, a u Beogradu smo obišli Kalemegdansku tvrđavu, park, centar grada I zoološki vrt sa mnogo egzotičnih životinja.

Završetak projekta smo veselo obeležili, ples i internacionalna muzika ulepsali su nase poslednje zajedničke trenutke i podstakli nas da se nadamo skorom viđenju.

Tokom projekta smo se lepo proveli, zabavljali smo se, stekli nove prijatelje i vratili se kuci sa mnogo uspomena.

 Daliborka Đurovski

 

medijska pedagogija jul 2103.jpgmedijska pedagogija 2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >