Početna arrow Aktuelnosti arrow JOŠ JEDNA NAGRADA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
JOŠ JEDNA NAGRADA

Ove nedelje u našu školu je stigla još jedna nagrada. Po prvi put, nagradu smo dobili u oblasti primene informacionih tehnologija u obrazovanju.

IT Awards 2013 je jedinstvena nagrada na srpskom tržištu koju je od ove godine pokrenula Agencija MakeIT u saradnji sa Interfejsom i AwardsWise, kako bi na našem tržištu u oblasti IT industrije omogućila adekvatna i zaslužena priznanja najboljima. 

Vrednost ovog takmičenja se ne ogleda samo u jedinstvenom priznanju najboljima, već i u Benchmark izveštajima. Značaj ovog izveštaja je u tome što je to i jedinstveni feedback jer su sve sudije na svaki nominovani projekta dali komentare, pohvale i zamerke. Svetske kompanije koriste ovaj sistem da bi dobile realnu procenu od nezavisnog žirija o svom radu u cilju promocije poslovanja i napretka. 

U ostalim kategorijama nagrađeni su:

- MRM Worldwide doo za kampanju Lav Igra i Strast u kategoriji - Najbolja marketniška kampanja i briga o kupcu

- New Frontier Group za Discourse  u kategoriji - Najbolje softversko rešenje

- Politika AD – www.malizabavnik.rs u kategoriji - Najbolji Web sajt

- GreenDesign.rs  u kategoreiji - Najbolji  e-commerce websajt 

- Orion Telekom za OrionRing  u kategoriji  - Najbolji mobilni softver 

- Danica Manojlović, CT Retail and Gigatron u kategoriji - Najuspešnija žena u IT oblasti 

- Infoteam za Garmin fēnix™ u kategoriji - Najbolji mobilni uređaj

- AMD za AMD Radeon HD 7960 GHz Edition Graphics Processor u kategoriji - Najbolji hardver

Organizatori IT Awords 2103 su dodelili i 4 specijalna priznanja.

Na ovogodišnjem IT Awards 2013 ustanovljeno je i memorialno priznanje „Aleksandar Spasić“ za najboljeg IT novinara

• Ovo priznanje  uručeno je  Tamari Vučenović za 10 godina uspešnog novinarskog rada, kao autora i voditelja radio emisije Digitalne Ikone, koja se emituje na Radio Beogradu 2.

• Specijalno priznanje za društveno odgovornu kompaniju uručeno je Orion Telekom, zato što brinu o svojim korisnicima, zato što razvijaju Zelene usluge i time diprinose čuvanju naše Planete, zato što ulažu u infrastrukturu sa ciljem da svaki stanovnik Srbije ima kvalitetnu uslugu telefoniranja, interneta i TV-a.

• Specijalno priznanje za doprinos u IT obrazovanju uručeno je Krojačevoj školi Web dizajna, koja već 4 godine obrazuje kadrove za jedno od najprestižnijih zanimanja danšnjice – web dizajn.

• Specijalno priznanje za životno delo  uručeno je Zoranu Modliju – „Zorane, ovu nagradu ti dajemo kao simbol zahvalnosti za sve one godine koje si ti poklonio nama, za sve one sate provedene ispred mikrofona u studiju, u hotelskoj sobi, na areodromu... jer je ZAIR svake nedelje morao da ode u etar i da nam predstavi novitete iz IT sveta. Želimo ti da još dugo sijaš istim sjajem i budeš vodič svima nama, da na tvoju Akciju uvek dobiješ i pravu Reakciju!“ – rekla je predsedavajući sudija i vlasnica Agencije MakeIT, Marijana Primc Anstasijević pri uručivanju ove specijane nagrade autoru i voditelju emisije ZAIR koje se više od 12 godina uspešno emituje na raznim radio stanicama.

Fotografije dobitnika možete pogledati na  http://it-awards.org/winners-announcement/

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >