Početna arrow Aktuelnosti arrow LORIST 2012
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
LORIST 2012
Najznačajnija i najveća sajamska priredba u regionu, LORIST, koji se bavi unapređenjem očuvanja prirodnih resursa šuma i lovišta, aktuelnim temama iz oblasti hortikulture, ekologije i zaštite životne sredine, a pod čijim se okriljem održavaju sajmovi lova, ribolova i sporta, hortikulture, ekologije i konjarstva održan je u periodu 25-30.09.2012.godine na Novosadskom sajmu.

Sajam konjarstva "HorseVille" je u potpunosti opravdao status jednog od najcenjenijih regionalnih događaja za afirmaciju konjarstva i konjičkog sporta ne samo u Srbiji već i u regionu, a ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika se kao i prethodnih godina posetiocima sajma predstavila sa velikim brojem sadržaja.

Tri učenika naše škole (Bojana Subić, Samko Moravek i Vir Dioši) učestvala su u likovnoj radionici crtajući radove na temu najplemenitijih životinja, a koji su na svečanom defileu uručeni pobednicima na tri međunarodna konjička takmičenja.

Naredna manifestacija na Novosadskom sajmu je 12. sajam automobila "Auto Show - Novi Sad" koja se održava od 10. do 14. oktobra.

sajamce.jpgsajamce2.jpgsajamce3.jpgsajamce4.jpgsajamce1.jpgsajamce5.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >