Početna arrow Aktuelnosti arrow ODRŽAN III MEMORIJALNI TURNIR „MILUTIN MILUTINOVIĆ KOMŠIJA“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ODRŽAN III MEMORIJALNI TURNIR „MILUTIN MILUTINOVIĆ KOMŠIJA“
U Domu za lica ometena u mentalnom razvoju „Srce u jabuci“ u Pančevu 25.09.2012.godini održan je Treći memorijalni turnir u malom fudbalu „Milan Milutinović - Komšija“, za lica sa posebnim potrebama.

Na turniru su pored domaćina učestvovali i učenici OŠ „Goce Delčev“ iz Jabuke, “Male pčelice” iz Kragujevca, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici i ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika.

Naši futsal igrači su se takmičili u I grupi, a odigrali su dva susreta. U prvoj utakmici su poraženi od Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici rezultatom 5:2, dok su u drugom meču deklasirani od strane “Male pčelice” iz Kragujevca sa 6:1, čiji su se fudbaleri kasnije našli u velikom finalu.

I pored iznenađuje lošeg rezultata naši momci su se na terenu pokazali kao pravi sportisti i nagrađeni su prikladnim trofejom kao fer-plej ekipa turnira.

Plasman ekipa:

Prvo mesto - OŠ „Goce Delčev“ iz Jabuke

Drugo mesto - Zavod “Male pčelice” - Kragujevac

Treće mesto - Dom “Veternik” - Veternik

Četvrto mesto - Dom “Sremčica” - Sremčica

Peto mesto - Dom “Srce u jabuci” - Jabuka

Šesto mesto - ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika - Novi Sad

ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika (Damir Rašiti, Marko Krasula, Zdravko Nikolić, Ilija Stupar - dva pogotka, Dejan Gajodi - jedan gol, Zoran Amidžić, Zorica Stanković - nastavnik, Snežana Josimov Glavić - nastavnik i Dušan Vukić)

Za dobru atmosferu nakon takmičenja i kvalitetno druženje pobrinuo se kultni bend „Partibrejkers“, a domaćini su na svečanoj ceremoniji dodela priznanja obećali da će naredne godine okupiti još više ekipa.

Milan Milutinović - Komšija je od svoje 13-ste godine bio korisnik ustanove „Srce u jabuci“ u kojoj je proveo 47 godina svog života. Bio je poznat kao dobar sportista, veliki ljubitelj sporta, dobar čovek i komšija.fuca1.jpg

fuca.jpgfuca2.jpgfuca3.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >