Početna arrow Aktuelnosti arrow VOLONTERSKA AKCIJA ERSTE BANKE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
VOLONTERSKA AKCIJA ERSTE BANKE
U organizaciji Erste Banke a.d. Novi Sad, 22.septembra 2012.godine realizovana je velika volonterska akciju na izletištu Stražilovo, u okviru koje su njeni zaposleni učestvovati na inkluzivnim radionicama za romsku decu iz novosadskog naselja Adice i decu bez roditeljskog staranja iz beogradskog doma „Zmaj“.

Tom prilikom deo volontera je uređivao dvorište Planinarskog doma koji je izgoreo prošle godine i okrečili amfiteatar kod spomenika Branku Radičeviću, za čiju je obnovu sredstva donirala upravo Erste banka.

Drugi deo volontera je na Stražilovu uz podršku korisnika i zaposlenih iz ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika priredili radionice (pravljenje recikliranog papira i izrade nakita, vaza, mozaika i gline u kojima su, osim romske dece iz naselja Adice, učestvovati i mališani iz Doma „Jovan Jovanović - Zmaj“, kao i deca zaposlenih.

Kako bi učesnici raspolagali neophodnom energijom za realizaciju celodnevne akcije, manji deo zaposlenih biće zadužen za pripremu hrane, a bio je priređen i zabavni sadržaj sa maskotom Erste Medom.

Tokom prethodnih godina zaposleni Erste Banke su učestvovali u 12 akcija koje je banka organizovala, kao i u još 10 akcija sa drugim organizatorima. Klub volontera Erste Banke čini više od 300 zaposlenih, što je približno trećina od ukupnog broja ljudi koji rade u Erste Banci u Srbiji.

Jedan od ciljeva Erste banke je da svojim akcijama i podrškom pomogne povećanju kvaliteta života ljudi, da unapredi i promoviše obrazovanje, kulturu i umetnost unapređenja socijalne inkluzije, kroz osnaživanje i povećanje vidljivosti socijalno osetljivih grupa, smanjenje zagađenja koje proizvodimo našim poslovanjem, jačanje internih kapaciteta za rad sa zajednicom - program volontiranja zaposlenih.

erste.jpgerste1.jpgerste4.jpgerste3.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >