Početna arrow Aktuelnosti arrow PRETVORIMO ZIDOVE U VRATA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
PRETVORIMO ZIDOVE U VRATA
Neprofitna organizacija posvećena idejama vrednim širenja “TED” (Technology - tehnologija, Entertainment - zabava i Design - dizajn) 22. septembra 2012.godine u Studiju M organizovala je drugu po redu godišnju konferenciju TEDxNoviSad 2012.

U skladu sa temom ovogodišnjeg događaja “Pretvorimo zidove u vrata” (Turn walls into doors) posetiocima ovog prestižnog događaja predstavili pojedinci koji su uspeli, ili uspevaju, da u ovdašnjim ekonomskim, političkim i socijalnim okolnostima, naprave pomake u oblastima u kojima rade ili ih smatraju važnim za bolji život društva.

Govornici i učesnici su zajedno učestvovali u interaktivnim radioniciama, pokušali da odgovore na pitanja kao što su kako pretvoriti zidove u vrata, kakve zidove je najteže pretvoriti u vrata I kako ih potom održati otvorenim.

Na TEDxNoviSad 2012 su nastupili: Kevin Byrne, Ivana Gađanski, Dragana Marjanović, Brankica Ljamić Ivanović, Ivan Minić, Jovana Ružičić, Mirko Raković, Mirko Topalski, Nick Vujičić, Filip Vukša i Rade Zdravković.

ŠOSO “Milan Petrović” sa domom učenika se na TEDxNoviSad 2012 predstavila sa izložbom radova “Na istom zadatku” u holu Studija M, dok su korisnici Radnog centra ručno sklopili natron kese i izradili poklone za posetioce ove konferencije.

tedi.jpgtedi1.jpgtedi2.jpgtedi3.jpgtedi4.jpgtedi5.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >