Početna arrow Aktuelnosti arrow SVETSKA LIGA SE ZA TRENUTAK PRESELILA U NAŠU ŠKOLU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SVETSKA LIGA SE ZA TRENUTAK PRESELILA U NAŠU ŠKOLU
Povodom ovogodišnjeg izdanja Svetske lige, Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor naše reprezentacije, nastavili su sa akcijom društveno odgovornog ponašanja i tim povodom 27.09.2012.godine posetili školu za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović”.

U vrlo emotivnom, gotovo dvočasovnom druženju, članovi hora škole Ison izazvali su prave ovacije odobjkaša Srbije i Kube, kao i predstavnika Rusije i FIVB, Stefanosa Vasilijadisa iz Grčke, supervizora Svetske odbojkaške federacije na turniru u Novom Sadu.

Veliki aplauz dobili su gosti za poklone, muzičke instrumente koje je škola dobila, ali gromoglasan aplauz su dobili odbojkaši za ulaznice za mečeve Svetske lige, kojima će učenici škole prisustvovati.

Gostima su se obratili Andrea Livaja, predsednik hora Ison, Slavica Marković, direktor škole i Miodrag Miša Blizanac, dirigent hora.

Ove godine Svetska liga će se u grupnoj fazi igrati po sistemu turnira kojima će svaka selekcija iz grupe biti po jednom domaćin. Srbija se nalazi u Grupi A sa Rusijom, Japanom i Kubom.Prvoplasirani tim obezbediće učešće na završnom turniru koji će krajem jula biti održan u Sofiji.

Srbija ove godine učestvuje 15. put na takičenju Svetske lige. Od prvog nastupa 1997. godine osvojila je četiri puta srebrnu medalju i tri puta bronzu.

odbojkaa.jpgodbojkaa1.jpgodbojkaa2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >