Početna arrow Posete školi arrow VESELI GOSTI SA JUGA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
VESELI GOSTI SA JUGA
Zaposleni, većinom defektolozi iz POU „Dr Zlatan Sremec“ iz Skoplja ponovo su nas posetili 13-14.06.2012.godine, a prilikom dolaska u Inkluzivno kreativni centar ŠOSO “Milan Petrović” pripremili su nam iznenađenje, kada su „kao jedan„ zapevali nekoliko Vojvođanskih pesama koje su uvežbali samo za ovu priliku.

Puni pozitivne energije, 30-očlana grupa u okviru ova dva dana obišli su naš Dnevni boravak, predškolce, osnovu školu, IK-centar sa svim njegovim segmentima, centar za autizam i Edukativni kamp na Čeneju.

Pregršt divnih trenutaka mogao bi se izvesti iz ovog susreta koji nije omela ni jezička barijera ni kilometraža koju su tih dana naši gosti prešli kako bi se uverili u ono što su im kolege iz Makedonije, koje su nas posetile u aprilu, pričale o nama. Nadam se da smo ispunili njihova očekivanja, pružili utisak dobrog domaćina jer smo se potrudili da to i budemo. Ako je ostalo nešto nedorečeno, onda je to urađeno s namerom da se ovaj susret mora ponoviti i ovo druženje i saradnja nastavati.

makedonija.jpgmakedonija1.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >