Početna arrow Posete školi arrow SARAJLIJE U POSETI NAŠOJ OBRAZOVNOJ USTANOVI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SARAJLIJE U POSETI NAŠOJ OBRAZOVNOJ USTANOVI
Imali smo tu sreću da nas ove godine poseti jedna višečlana grupa iz Sarajeva koja se 08.06.2012.u sjajnoj atmosferi družila sa nama tokom čitavog dana.

Kažu da se „Dobar glas - daleko čuje“, u šta su nas uverili 45-oro zaposlenih iz: Centra „Vladimir Nazor“, Škole za srednje stručno obrazovanje i stručno osposobljavanje iz Sarajeva, kao i predstavnici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva, koji su svojim impresijama i utiscima pohvalili rad, angažovanje, stručnost i organizaciju u našoj ustanovi.

Imali smo priliku da razmenimo stručna i lična iskustva u radu sa decom sa smetnjama u razvoju ali i poklone, osmehe, komplimente koje smo jedni drugima nesebično darivali. Gosti su se upoznali sa organizacionom strukturom naše škole, obišli prostor osnovne škokle, predškolske ustanove, radni centar, srednju školu, servisni centar, dom za učenike, servis za asistivnu tehnologiju, edukativni kamp na Čeneju, videli naše učenike i porazgovarali sa našim zaposlenima. U nadi da je i njima prijalo ovo druženje kao i nama, isčekujemo nov susret bez obzira da li će se on odigrati u gradu na Dunavu ili na Miljacki. Učvršćena je još jedna međunarodna saradnja koja će, nadamo se, potrajati na obostranu korist i zadovoljstvo.

sara.jpgsara1.jpgsara2.jpgsara3.jpgsara5.jpgsara4.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >