Početna arrow Aktuelnosti arrow ŠESTI MEĐUNARODNI FESTIVAL „IGRAJ SE Z MANO“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ŠESTI MEĐUNARODNI FESTIVAL „IGRAJ SE Z MANO“
I ove godine, kao i prethodnih nekoliko, u Mariboru se 24.05.2012.godine na Trgu Slobode odvijala manifestacija međunarodnog karaktera pod nazivom „Igraj se z mano“.

Dugogodišnja saradnja ŠOSO „Milan Petrović“ sa Domom “Anton Skala“ koji su i ovog puta bili naši domaćini, dovela nas je kao aktivne učesnike na festival. Naša škola se predstavila frizerskom radionicom pri čemu je mnogim učesnicima, ali i drugim zainteresovanim posetiocima našeg štanda izmamila osmeh zadovoljstva praveći im najrazličitije frizure po njihovoj želji.

Uključivali smo se i u mnoge druge radionice družeći se sa domaćinima iz Slovenije, ali i gostima iz BiH, Makedonije, Češke i Iraka. Bilo je ovo još jedno prelepo iskustvo, kako za naše učenike, tako i za nastavnike koji su ovom prilikom uspeli i da razmene iskustva sa kolegama iz ustanova poput naše.

Nadamo se da ćemo uskoro uzvratiti gostoprimstvo jer očekujemo posetu zaposlenih iz Doma „Anton Skala“, s ciljem dalje saradnje i druženja dve obrazovne ustanove i gradova Novog Sada i Maribora.

slovenija.jpgslovenija1.jpgslovenija2.jpgslovenija3.jpgslovenija4.jpgslovenija5.jpgslovenija6.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >