Početna arrow Aktuelnosti arrow „REHABILITACIJA ZAVISNIKA U ŠKOLAMA ŽIVOTA“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
„REHABILITACIJA ZAVISNIKA U ŠKOLAMA ŽIVOTA“
U organizaciji ŠOSO „Milan Petrović“ i Male inkluzivne škole Pravoslavne duhovnosti, 17.maja 2012.godine u Inkluzivno-kreativnom centru su za zaposlene, roditelje i zainteresovane građane organizovali promociju knjige „Rehabilitacija zavisnika u školama života“, autorke mr Ljubice Kovačević, nastavnica pravoslavne veronauke u školi „velikog srca“.

U knjizi je predstavljen metod rehabilitacije zavisnika u terapijskim zajednicama koje su osnovale crkve,a koji je zasnovan na radu, molitvi, kreativnim i sportsko-rekreativnim aktivnostima. O knjizi su govorili sveštenik Karlo Hermet,sveštenik Branko Ćurčin, prof. dr Miloš Vesin, akademik Vladeta Jerotić. Medijator tribine bio je prof.dr Isidor Graorac. U promociji su svojim svedočanstvima i izložbom rukotvorina učestvovale i štićenice terapijske zajednice „Zemlja živih“.

U nastavku promocije realizovana je i stručna tribina na temu „Ljubav na distanci“. Učesnici su bili prof. dr Miloš Vesin, akademik Vladeta Jerotić, dr Vladimir Sakač i prof. dr Isidor Graorac.„Problem“ ljubavi na distanci sagledavan je sa različitih aspekata, biblijskog, psihoterapijskog, psihijatrijskog i pedagoškog.

I promociji i tribini prisustvovao je veliki broj zainteresovanih građana.

knjiga.jpgknjiga3.jpgknjiga1.jpgknjiga2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >