Početna arrow Aktuelnosti arrow SPORTISTI PONOVO NA VISINI ZADATKA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SPORTISTI PONOVO NA VISINI ZADATKA
Talentovani učenici ŠOSO “Milan Petrović” u oblasti sporta, koji su se mnogo puta do sada, što u ekipnoj, što u pojedinačnoj konkurenciji okitili sa mnoštvo medalja, krajem aprila su učestvovali na pokrajinskim takmičenjima.

Naime, nadmetanje u košarci i atletici održano je 23.04.2012.godine u Zrenjaninu, a domaćin takmičenja bila je Specijalna škola “9.maj”. Učestvovalo je 37 učenika iz škole “velikog srca”.

Osnovna i srednja škola, kao i dnevni boravak su osvojili I mesto u košarci, dok su naši učenici bili uspešni i u atletici. Osnovna i srednja škola su u ukupnom plasmanu u disciplinama - skok u dalj, bacanje kugle i trčanje.zauzela I mesto.

Osnovna škola “Ivan Goran Kovačić” iz Subotici je bila 25.04.2012.godine domaćin takmičenja u fudbalu i stonom tenisu. Učestvovalo je 38 učenika iz naše škole. Srednja škola je osvojila I mesto, dok su osnovna škola i dnevni boravak zauzeli II mesto.

U stonom tenisu takmičari iz osnovne i srednja škola zauzeli su drugu poziciju, dok organizaciona jedinica dnevni boravak nije učestvovao u ovoj sportskoj disciplini.

zrenjanin.jpgzrenjanin1.jpgzrenjanin2.jpgsubota.jpgsubota2.jpgsubota1.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >