Početna arrow Aktuelnosti arrow NOVI SAD DOMAĆIN SAJMOVA KNJIGA, UMETNOSTI I OBRAZOVANJA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form






Zaboravili ste lozinku?
NOVI SAD DOMAĆIN SAJMOVA KNJIGA, UMETNOSTI I OBRAZOVANJA
Na Novosadskom sajmu u periodu od 01. do 06.marta 2012.godine održane su tri sajamske manifestacije, 18. međunarodni salon knjiga, 17. međunarodna izložba umetnosti "Art Ekspo" i 8. međunarodni sajam obrazovanja “Putokazi”.

Salon knjiga je okupio učesnike iz oblasti književnosti, izdavaštva i medija, a tokom šest dana, veliki broj izlagača se predstavilo sa više hiljada naslova iz oblasti beletristike, naučne i stručne literature, enciklopedija…

U Auli Novosadskog sajma izložba "Art ekspo" bile su predstavljene tri postavke: izložba umetničkih zastava, izložba skulptura sa likovne kolonije "Terra" u Kikindi i izložba slika sa likovnih kolonija u Vojvodini "Desetorica sa slike". 

I ove godine sajam obrazovanja je bio svojevrsni putokaz učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola pri izboru životnog poziva, mesto gde u direktnom kontaktu imaju priliku da dobiju sve potrebne informacije o perspektivama školovanja, stipendiranju i prekvalifikacijama u zemlji i svetu, kao i o alternativnim programima obrazovanja. 

ŠOSO “Milan Petrović” se predstavila sa setovima različitih didaktičkih sredstava koja su namenjena deci predškolskog i nižeškolskog uzrasta za stimulaciju uspešnog i kvalitetnog razvoja.

Kao prateći sadržaji, sajam su obogatili turnir u društvenim igrama "Dani fantazije", i takmičenje u bacanju papirnih aviona "Red Bull Paper Wings" i Liga školskih bendova.

Naredna priredba na Novosadskom sajmu je "Moto Bike Expo-Novi Sad" i Izložba nautike, koji će se održavati u periodu od 26. do 29. aprila 2012. godine.

put.jpgput1.jpgput2.jpgput3.jpgput4.jpgput5.jpg 

 
< Prethodno   Sledeće >