Početna arrow Aktuelnosti arrow “RADUJMO SE ZAJEDNO”
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
“RADUJMO SE ZAJEDNO”
U organizaciji Odseka za internu komunikaciju i društvenu odgovornost Narodne banke Srbije, 25.02.2012.godine u amfiteatru i holu ove ustanove na Slaviji održana je manifestacija „Radujmo se zajedno“.

U okviru ove društveno odgovorne aktivnosti koja je realizovana za decu zaposlenih u Narodnoj banci Srbije, učestvovalo je pedesetak učesnika, domova, škola, centara, koje zbrinjavaju ili edukuju najosetljivije kategorije stanovništva.

U toku tročasovnog druženja posetioci ovog jedinstvenog događaja su mogli da pogledaju pozorišnu predstavu “Dubravko i Sanja”, uživaju u sjajnom izvođenju udruženja “Živimo zajedno” opštine Stari Grad iz Beograda, aktivno učestvuju u muzičko-zabavnom programu koji su pripremili učenici OŠ “Anton Skala” iz Beograda i rokenrol bend “Zvuci srca” iz Pančeva, i opuste se uz skeč “Razgovor sa Nušićem”, u izvođenju korisnika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Beograda.

ŠOSO “Milan Petrović” iz Novog Sada je podršku ovoj manifestaciji dala kroz folklorni nastup učenika viših razreda osnovne škole i učešće školskog benda “Asistivna tehnologija”, koji je u proširenom sastavu, za ovu priliku interpretovao niz dečijih i zabavnih pesama.

Na oduševljenje dece, specijalni gost manifestacije bio je učesnik “Prvog glas Srbije” Igor Terzija, koji je tom prilikom preliminarno izveo dve pesme sa svog novog albuma.

Reči domaćina: 

“Bilo nam je zaista veliko zadovljstvo da se upoznamo sa stvaralaštvom vaših korisnika koji su sa dirljivom iskrenošću i ljubavlju podelili svoja dragocena dostignuća sa našim zaposlenima koji nam neprestano šalju svoje pozitivne komentare i utiske”. 

“U iskrenom uverenju da je ova manifestacija u najvećoj meri ispunila vaša očekivanja, kao i da je usrećila vaše korisnike, zahvaljujemo vam još jednom na uspešnoj saradnji i ostajemo otvoreni za sve vaše komentare i sugestije za sličnu manifestaciju sledeće godine koje ćemo nastaviti da negujemo”.

nb1.jpgnb2.jpgnb3.jpgnb4.jpgnb6.jpgnb.jpg

 

 
< Prethodno   Sledeće >