Početna arrow Aktuelnosti arrow ŠOSO “MILAN PETROVIĆ” NA ZMAJEVIM DEČIJIM IGRAMA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ŠOSO “MILAN PETROVIĆ” NA ZMAJEVIM DEČIJIM IGRAMA
Preko 10.000 dece i mladih, među kojima su bili i učenici OŠ "Milan Petrović" su u periodu 01-05.06.2011.godine učestvovali u 60 programskih celina, brojnim interaktivnim programima, izložbama, koncertima, radionicama, pozorišnim predstavama koje je ponudio svojevrstan program 54. Zmajevih dečijih igara.

Jedna grupa dece (12 učenika) bila je 03.juna.2011.godine direktni učesnik vesele povorke dečijih kreacija I mašte na Dečijem karnevalu, gde su maskirani kao "deca sveta" (japanci, arapini, kinezi, indijanci, afrikanci, itd.) ulepšali i obogotalili povorku zajedno sa drugim maskiranim novosađanima.

Pored ozbiljne konkurencije kretativnih i maštovitih maski, naša deca su osvojila nagradu koju su upriličili sponzori Zmajevih dečijih igara. Nastavnice koje su organizovale i realizovale navedenu aktivnost sa decom su: Jasmina Vilić, Ruža Šarić, Milica Petrović, Danijela Dapčević.

zigre.jpgzigre2.jpgzigre1.jpg

Druga grupa dece je istog dana na maloj sceni "pod lipom" imala priliku da se pokaže u plesnoj tački uz pesmu Waca, Waca- Sakira.

Nastavnici koje su organizovali i realizovali navedenu aktivnost sa decom bili su Mirjana Bandić i Robert Gomboš.

zigre3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >