Početna arrow Aktuelnosti arrow IX SUSRET VAJARSKIH RADIONICA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
IX SUSRET VAJARSKIH RADIONICA
U organizaciji Dnevnog boravka ŠOSO “Milan Petrović” u okviru Edukativnog kampa na Čeneju, 10.06.2011.godine održan je Memorijal Aleksandre Saške Šećerov.

IX Susret vajarskih radionica Dnevnih boravaka širom Vojvodine, pored domaćina manifestacije, drugih organizacionih jedinica naše škole i udruženja koje deluju na teritoriji Novog Sada, okupio je veliki broj korisnika iz Sremskih Karlovaca, Zrenjanina, Subotice, Odžaka i Srbobrana.

Kroz radionice na ručno rađenom recikliranom papiru i vajanje u glini, korisnici su se družili, zabavljali, evocirali uspomene sa prethodnih sastanaka, a nijednog trenutka nisu izostajali osmesi, koji su krasili ozarena lica svakog od učesnika ovog skupa tog predivnog prepodneva na Čeneju.

Kao i svake godine skup je podržao Borislav Petrović Vageli, a susret “malih” vajara otvorio je akademski slikar i član našeg kolektiva Miodrag Miljković.

memorijal.jpgmemorijal1.jpgmemorijal2.jpgmemorijal3.jpgmemorijal4.jpgmemorijal5.jpgmemorijal6.jpgmemorijal7.jpgmemorijal8.jpgmemorijal9.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >