Početna arrow Aktuelnosti arrow SVI U ŠKOLU, BUDUĆNOST ZA SVE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SVI U ŠKOLU, BUDUĆNOST ZA SVE
U organizaciji Društva učitelja Novog Sada, a u okviru kampanje "Svi u školu, budućnost za sve", koju sprovode Savez učitelja republike Srbije, CIP-Centar za interaktivnu pedagogiju, Centar za obrazovne politike i Fond za otvoreno društvo, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, 07.04.2011.godine, održana je tribina na kojoj su učestvovali i stručnjaci ŠOSO"Milan Petrović".

Stručni skup održan je u Velikoj sali Grada Novog Sada, a otvorio ga je Milan Đukić, član Gradskog veća zadužen za obrazovanje.

Predavači na tribini su bili: predstavnik Interresorne komisije Dragana Popović-psiholog naše škole, zatim, predstavnik iz Školske uprave Sonja Miladinović, predstavnik Servisnog centra ŠOSO “Milan Petrović“ Violeta Strahinjević, prezenteri dobre prakse: učiteljica Zorica Rajda iz osnovne škole u Bukovcu i Gordana Vakanjac iz OŠ "Petefi Šandor" u Novom Sadu, roditelji čija su deca u inkluzivnom obrazovanju i pedagoški asistent iz OŠ "Vuk Karadžić" iz Novog Sada.

Cilj kampanje za inkluzivno obrazovanje je ostvarivanje kvalitetne inkluzivne prakse za svu decu, a još jedna tribina sa istim sadržajem biće održana 14.04.2011.godine, takodje u Skupštini grada Novog Sada.

konferencija.jpgkonferencija1.jpgkonferencija2.jpgkonferencija3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >