Početna arrow Aktuelnosti arrow SAJAM ZAPOŠLJAVANJA OSOBA SA INVALIDITETOM 2011
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SAJAM ZAPOŠLJAVANJA OSOBA SA INVALIDITETOM 2011
U organizaciji novosadske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, 13. aprila 2011.godine u Zapadnom holu Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” održan je Sajam zapošljavanja osoba sa invaliditetom, na kome je učestvovao i Uslužni centar ŠOSO “Milan Petrović”.

Na prvom ovogodišnjem specijalizovanom sajmu zapošljavanja u Novom Sadu, 35 poslodavaca je prijavilo više od 100 slobodnih radnih mesta, a svi zainteresovani kandidati i poslodavci su mogli da prisustvuju tribini na temu “Subvencije za zapošljavanje osoba sa invaliditetom”, koju je organizovao Stručni tim NSZ, a u okviru koje su bili predstavljeni konkursi i javni pozivi u 2011.godini za zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Kandidatima će biti ponuđen posao u komercijalnoj, prehrambenoj, trgovačkoj, mašinskoj, administrativnoj, ekonomskoj, turističkoj i drvoprerađivačkoj struci. Mogućnost pronalaženja posla imali su i diplomirani prehrambeni tehnolozi, marketing menadžeri, diplomirani veterinari, novinari, programeri, knjigovođe, referenti u osiguranju, galvanizeri, kozmetičari, mesari, bravari, čuvari, pomoćni pekari i fizički radnici.

Na štandu naše obrazovno-vaspitne ustanove prijavilo su se veliki broj kandidata sa sledećim obrazovnim profilima: profesor likovne kulture, profesor južnoslovenskih jezika, građevinski tehničar, turizmolog, grafički tehničar, hemijski tehničar, psiholog, tekstilni inžinjer i pripremač namirnica.

Stručni tim Uslužnog centra je korisnicima Radnog centra organizovao podršku u procesu za traženja posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.zaposljavanje.jpgzaposljavanje1.jpgzaposljavanje2.jpg

 

 
< Prethodno   Sledeće >