Početna arrow Aktuelnosti arrow „SVI U ŠKOLU-ŠKOLA ZA SVE“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
„SVI U ŠKOLU-ŠKOLA ZA SVE“
Školu za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“, 15.03.2011.godine posetili su članovi Regionalnog centra Smederevo, članovi gradskog veća Smedereva, kao i još nekoliko stručnjaka relevantnih za cilj posete našoj ustanovi.

U skladu sa dogovorom na tribini posvećenoj inkluzivnom obrazovanju, održanoj u Smederevu,18.02.2011.godine Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, organizovao je posetu našoj školi, kao referentnoj ustanovi ovog tipa u Srbiji. Poseta se organizovala u sklopu akcije “Svi u školu-škola za sve“ i angažovanju Regionalnog centra na približavanju problamatike inkluzivnog obrazovanja aktivnostima koje se tim povodom sprovode u Smederevu.

Nakon upoznavanja strukture škole i kraćeg obilaska objekta osnovne škole, gosti su se upoznali i sa našim objektom Dnevnog boravka, kao i predškolskim objektom u Jevrejskoj ulici. Potom su obišli gradilište srednje škole „Milan Petrović“ i Edukativni kamp Čenej.

Trudili smo se, kao i uvek, da budemo dobri domaćini, da im pružimo što više informacija i zadovoljimo zahteve koje je nametao cilj posete, u relativno kratkom vremenskom roku.

U prijatnoj i prijateljskoj atmosferi približili smo našim gostima organizaciju i način rada naše ustanove u nadi da će im novostečena saznanja pomoći u realizaciji projekata sličnog tipa koji započinju u svom gradu.

Opravdanost naših nadanja potvrđuje pismo naših gostiju, koji su, vrativši se u Smederevo uputili samo reči hvale i oduševljenja za ono što su čuli i videli boraveći kod nas. Očekujemo ih ponovo kod nas sa nekim novim idejama i iskustvima koje ćemo razmeniti u još jednom prijateljskom druženju.

smederevo.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >