Početna arrow Aktuelnosti arrow VOLONTIRANJE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
VOLONTIRANJE
U nadasve prijatnoj i pozitivnoj atmosferi, pod sloganom „Volontiranje čini ljude srećnim“, 07.03.2011. godine u Plavoj sali naše škole održan je sastanak za mlade koji su zainteresovani da volontiraju u ŠOSO „Milan Petrović“.

Ovom prilikom, okupilo se 15-oro potencijalnih volontera koje čine motivisani ljudi, raznih uzrasta, puni entuzijazma, voljnih da se upoznaju sa načinom rada sa decom sa smetnjama u razvoju i odraslim osobama sa invaliditetom.

Tim koji je zadužen za organizaciju rada volontera predstavio im je strukturu korisnika naših usluga i organizaciju rada škole. Nakon toga, prisutni su upoznati sa protokolom o volontiranju (Pravilnikom o volontiranju, Ugovorom o volontiranju i Sertifikatom koji se nakon volontiranja izdaje), određena je kontakt osoba i učvršćen je dogovor da će se sastanci sa volonterima održavati svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Učešće volontera u programskim aktivnostima naše ustanove volonterima može predstavljati značajno iskustvo u njihov daljem profesionalnom ili ličnom razvoju. Sa druge strane, naši korisnici imaće više pažnje i dragoceno socijalno iskustvo, a kolege podršku u radu koja je, slažemo se, uvek dobrodošla i u cilju je kvalitetnije realizacije naših aktivnosti.

Svi zainteresovani za rad volontera mogu se obratiti Timu za volontere koji čine: Divna Vujić, Dragana Pašćan, Milan Miladinović i Dragana Galović.

 volonter.jpgvolonter1.jpg volonter3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >