Početna arrow Aktuelnosti arrow ZIMSKI SUSRETI U ITELJA SRBIJE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ZIMSKI SUSRETI U ITELJA SRBIJE
U Pozorištu mladih u Novom Sadu, 22. januara 2011.godine odrani su 27. Zimski susreti učitelja Srbije, na kojima su prisustvovali i predstvnici ŠOSO“Milan Petrović“.

Nakon pozdravne reči na svečanom otvaranju načelnika školske uprave Petra Viđikanta, odran je i plenarni deo manifestacije koji je obuhvatio aktuelnosti u obrazovno-vaspitnom radu na teme:

“Standardi kvaliteta rada obrazovno-vaspitnih ustanova“,

“Da inkluzija svima prija“ i

„Mesto i uloga učitelja u razvoju obrazovanja odraslih“

U okviru drugog dela, učesnici susreta odlaze u OŠ “Đorđe Natošević“, gde se odvijaju različite radionice/sekcije, a svako od polaznika pohađa plenarni deo i bira po dve radionice u čijem će radu aktivno učestvovati.

Tokom ovog skupa, učesnici su razmenili iskustva o korišćenju obrazovnih standarda za kraj prvog obrazovnog ciklusa u nastavi mamematike i prirode i društva, zatim alternativnim postupcima u nastavi likovne kulture, planiranju u razrednoj nastavi uz primenu inovativnih metoda.

Obogaćeni novim saznanjima, veoma zadovoljni programom i organizacijom, ŠOSO „Milan Petrović“ se zahvaljuje Društvu učitelja na pozivu, u nadi da ćemo i dalje lepo sarađivati u cilju što kvalitetnijeg obrazovanja za sve!

 
< Prethodno   Sledeće >