Početna arrow Aktuelnosti arrow NAJLEPŠA JELKA PRIPADA NAŠOJ ŠKOLI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
NAJLEPŠA JELKA PRIPADA NAŠOJ ŠKOLI
Delta Humanitarni Fond je u saradnji sa domovima za decu bez roditeljskog staranja i školama za obrazovanje dece sa invaliditetom, 17.decembra 2010.godine ogranizovao akciju kićenja novogodišnjih jelki u hotelu Continental u Beogradu.

U manifestaciji koja je upriličena kao deo projekta unapređenja kvaliteta �ivota osoba sa invaliditetom, učestvovalo je petnaest obrazovnih ustanova i nevladinih organizacija širom Srbije, među kojima je bila i ŠOSO “Milan Petrović”.

Novogodišnje jelke su u svečanoj atmosferi mališani ukrašavali uz pomoć svojih vaspitača i poznatih ličnosti, a kako su obavili svoj humanitarni zadatak, ocenjivao je �iri u sastavu: Ivana Mišković Karić, Ivan Tasovac, Sergej Trifunović, Olivera Kovačević i Kiki Lesendrić.

Našu obrazovnu ustanovu predstavljali su korisnici Dnevnog boravka, Marko Vasilić, Vasil Smiljanić i Beata Perge, koji su uz stručnu asistenciju radnih instruktora Sne�ane Josimov i Slađane Sremac, prema glasovima �irija, ukrasili najlepšu novogodišnju jelku.

Kao nagradu za prvo mesto, Delta Humanitarni Fond je našu školu nagradio sa prelepim poklonima: kompjuterom, foto-aparatom, media-plejerom, diplomom za učešće u humanitarnoj akciji i d�akom slatkiša.

Jelke okićene ukrasima koje su deca sama izradila u svojim radionicama, krasiće Continental Hotel narednih mesec dana.

inter.jpginter1.jpg

inter2.jpginter4.jpginter5.jpginter6.jpginter7.jpginter3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >