Početna arrow Aktuelnosti arrow PRELEPI TRENUCI U CENTRALNOJ BANCI SRBIJE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
PRELEPI TRENUCI U CENTRALNOJ BANCI SRBIJE
Nakon dugoročne kvalitetne saradnje između Narodne banke Srbije - Filijala u Novom Sadu i škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović”, 16. i 17. decembra 2010. godina, u ovoj bankarskoj instituciji upriličena je novogodišnja prodajna izloba radova učenika i korisnika škole “velikog srca”.

Svim zaposlenim radnicima u novosadskoj filijali centralne banke Republike Srbije, naša obrazovna institucija se predstavila paletom svojih unikatnih proizvoda, koji su nastali u okviru radionica četiri radne jedinica ŠOSO “Milan Petrović”, Radnog centra, Dnevnog boravka, prakse srednje škole i organizacione jedinice za tretman osoba sa autizmom.

Ovo su neke od reakcija zaposlenih u novosadskoj filijali Narodne banke Srbije:

“Nakon zajedničkog rada sa vama na organizciji ove izlobe, drago nam je zbog vašeg zadovoljstva postignutim rezultatima, boravkom i dvodnevnim druenjem koje smo upriličili u našoj sredini”.

“U očekivanju smo da realizujemo još mnoge vidove saradnje u budućem periodu”.

Narodna banka Srbije je samostalna i nezavisna u obavljanju funkcija utvrđenih Zakonom o Narodnoj banci Srbije i drugim zakonima, a za svoj rad je odgovorna Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Osnovni cilj Narodne banke Srbije je postizanje i očuvanje cenovne stabilnosti. Pored toga, ne dovodeći u pitanje ostvarivanje svog osnovnog cilja, Narodna banka Srbije doprinosi očuvanju i jačanju stabilnosti finansijskog sistema.

nbs5.jpgnbs.jpgnbs1.jpgnbs3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nbs6.jpgnbs7.jpgnbs8.jpgnbs9.jpgnbs4.jpgnbs2.jpg

 

 
< Prethodno   Sledeće >