Početna arrow Aktuelnosti arrow UPRILIČENA ZAVRŠNICA RADIONICE „NA ISTOM ZADATKU“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
UPRILIČENA ZAVRŠNICA RADIONICE „NA ISTOM ZADATKU“
Direktor ŠOSO „Milan Petrović“ Slavica Marković i predstavnik „Art klinike“ Silvija Dražić svečano su 09.12.2010.godine u školskoj Galeriji „velikog srca“ otvorili izložbu radova, koji su nastali u okviru letnje radionice dopunskih časova crtanja „Na istom zadatku“.

U okviru letnje radionice - dopunskih časova crtanja “Na istom zadatku” u Edukativnom kampu na Čeneju, u periodu 14-16.07.2010.godine, nastali su jedinstveni radovi grupe umetnika okupljenih oko iste ideje sa jedne strane i korisnika naše obrazovne ustanove sa druge.

Naime, ova organizacija, koja okuplja kreativce usmerene da podrže mlade umetnike u sferi profesionalnog usavršavanja i socijalnog statusa, su crtajući sa posebnom grupom talentovanih učenika za likovno stvaralaštvo ŠOSO „Milan Petrović“, preko platna uspostavili komunikaciju sa prethodnicima, uz veoma zanimljive rezultate.

Drugi čas crtanja održan je tokom septembra takođe u školskom kampu, kada su učenici i korisnici naše obrazovne ustanove crtali na natron kesama na temu “Zec”.

Otvaranje izložbe prpopraćeno je kratkometražnim filmom, koji je snimljen tokom letnje radionice na Čeneju.

Sastav ŠOSO „Milan Petrović“: Vir Dioši, Samko Moravek, Bojana Subić, Srđan Vucelja, Jelena Danjanović, Bojan Pećo, Milica Zorić i Jovan Marković

Sastav „Art klinika“: Zoran Bulatović, Gabrijela Hajzler, Slobodan Stošić, Jelena Vladušić i Nikola Džafo

Izložba će biti otvorena do februara 2011.godine.izlozba.jpgizlozba1.jpgizlozba2.jpgizlozba3.jpgizlozba4.jpgizlozba5.jpgizlozba7.jpgizlozba8.jpg

 

 
< Prethodno   Sledeće >