Početna arrow Aktuelnosti arrow VIŠE PAŽNJE, MOLIMO!
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
VIŠE PAŽNJE, MOLIMO!
Povodom Evropske godine interkulturalnog dijaloga Omladinska Nevladina Organizacija (ONO) iz Novog Sada, u saradnji sa Centrom za pomoć mladima iz Maribora, organizovala je u Novom Sadu u periodu 20-27.09.2010.godine, međunarodnu omladinsku razmenu pod nazivom Više pažnje, molimo!

Projekat, čiji su glavni ciljevi bili usmereni na socijalnu inkluziju, participaciju i jednake mogućnosti za sve, okupio је u hotelu “Milka Z” u Novom Sadu, preko 50 mladih iz Slovenije, Hrvatske, Grčke i naše zemlje, sa različitim vrstama fizičkog i mentalnog invaliditeta, cerebralnom i dečijom paralizom, mišićnom distrofijom, ali isto tako i mlade iz ranjivih grupa (mlade bez roditeljskog staranja, mlade nad kojima je vršeno nasilje ili koji su na bilo koji način diskriminisani u društvu). U;estvovala su i tri korisnika Radnog centra ŠOSO "Milan Petrović", Marko Krasula, Mladen Malić i Dragan Veselica.

Učesnici projekta bili su uključeni u različite edukativno-rekreativno-zabavne programe, tokom sedmodnevnog programa razmenjivali iskustva, učili jedni od drugih, zabavljali se, ali i menjali svoja stanovišta (barijere i predrasude) u pozitivnom pravcu.

Pored navedene grupacije u projekat su bili uključeni i volonteri Lokalnog Volonterskog Servisa.kamper4.jpgkamper5.jpgkamper6.jpgkamper7.jpgkamper2.jpgkamper3.jpgkamper8.jpgkamper9.jpgkamper10.jpgkamper12.jpgkamper13.jpgkamper14.jpgkamper15.jpgkamper16.jpgkamper.jpgkamper1.jpgkamper11.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >