Početna arrow Aktuelnosti arrow BUDI MODNI DIZAJNER
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
BUDI MODNI DIZAJNER
Pod pokroviteljstvom Gradske uprave za dečiju i socijalnu zaštitu i organizaciji Inkluzivnog centra ŠOSO “Milan Petrović”, 22.09.2010.godine u dvorištu osnovne škole održan je kreativno-edukativni program pod nazivom “Budi modni dizajner”.

Preko tridesetoro dece su uz asistenciju nastavnika, koristeći razne likovne tehnike, materijal i boje dizajnirali muške i ženske uniforme za uzrast I-IV iV-VIII razred.

U ovu kreativnu radionicu su bila uključena deca iz četiri redovne škola (OŠ “Toza Marković”, OŠ “Ivan Gundulić”, OŠ “Petefi Šandor” i OŠ “Vuk Karadžić”, kao i učenici naše obrazovne ustanove.

Značaj programa “Budi modni dizajner” jeste razvijanje svesti o značaju i nophodnosti nošenja uniforme u školi na taj način što bi omogućili deci da izraze svoju kreativnost i sami osmisle uniforme prilagođene njihovim željama i uzrastima.

Gotovi radovi će biti izloženi u Galeriji škole na Plavom spratu u okviru Dečije nedelje koja će se održati u periodu 04-08.10.2010.godina. uniforme4.jpguniforme5.jpguniforme3.jpguniforme.jpguniforme1.jpguniforme2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >