Početna arrow Aktuelnosti arrow “NA ISTOM ZADATKU”
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
“NA ISTOM ZADATKU”
Kada se spoje dve pozitivne energije, Art klinika i ŠOSO “Milan Petrović”, kao što je to bio slučaj u periodu 14-16.07.2010.godine u okviru letnje radionice - dopunskih časova crtanja “Na istom zadatku”, nastanu jedinstveni radovi grupe umetnika okupljenih oko iste ideje sa jedne strane i korisnika naše obrazovne ustanove sa druge.

Naime, ova organizacija, koja okuplja kreativce usmerene da podrže mlade umetnike u sferi profesionalnog usavršavanja i socijalnog statusa, su tri dana crtajući sa posebnom grupom talentovanih učenika za likovno stvaralaštvo ŠOSO „Milan Petrović“ u Edukativnom kampu na Čeneju, preko platna uspostavili komunikaciju sa prethodnicima uz veoma zanimljive rezultate.

Sastav ŠOSO „Milan Petrović“: Vir Dioši, Samko Moravek, Bojana Subić, Srđan Vucelja, Jelena Danjanović, Bojan Pećo, Milica Zorić i Jovan Marković

Sastav „Art klinika“: Zoran Bulatović, Gabrijela Hajzler, Slobodan Stošić, Jelena Vladušić i Nikola Džafo

Druženje se nastavlja već u septembru...

zadatak1.jpgzadatak3.jpgzadatak2.jpgzadatak4.jpgzadatak5.jpgzadatak7.jpgzadatak8.jpgzadatak9.jpgzadatak10.jpgzadatak11.jpgzadatak.jpgzadatak6.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Art klinika, poslednji projekat grupe "Led art", osnovana je u Novom Sadu 2002. godine kao odgovor na bolesno društvo. Zasniva se na utopijskoj ideji da umetnost leči i menja svet, insistira na dijalogu i otvorena je za sve vidove saradnje. Promoviše umetnike sa svežim i provokativnim pristupima u prezentovanju umetničkog dela i pokušava da ohrabri, pre svega, mlade stvaraoce.

 

 
< Prethodno   Sledeće >