Početna arrow Aktuelnosti arrow FANTASTIČAN PROVOD KOD „ZMAJČEKA“
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
FANTASTIČAN PROVOD KOD „ZMAJČEKA“
Po pozivu Doma za decu sa posebnim potrebama „Antona Skala“ iz Maribora, predstavnici škole „Milan Petrović“ su u periodu od 26. do 29.05.2010. bili njihovi gosti.

Naši učenici u sastavu: Marko Bašica, Jelena Milak i Biljana Knežević su 27.05. imali nastup na glavnom trgu u Mariboru povodom dečijeg festivala "Igraj se z mano" (Igraj se samnom). Ovaj inkluzivni festival se održava već 5 godina u trajanju od po pet dana u Ljubljani, a ove godine je Maribor po prvi put dobio učešće u njihovoj organizaciji. Trg je bio ispunjen pultovima sa različitim radionicama, šarenilom i smehom dece. Na glavnoj bini je svoje tačke prikazalo preko 20 učesnika, ali samo su naši učenici imali tu čast da učestvuju u direktnom prenosu Slovenačke državne televizije.

Njihov nastup je bio propraćen burnim aplauzima i pozivom da 29.05. otvore godišnji susret svih ogranaka nevladine organizacije za cerebralnu paralizu "SONCEK" u okolini Maribora. Tu su naši učenici nastupali takođe u direktnom TV prenosu rame uz rame sa Slovenačkom predstavnicom EVROVIZIJE i njihovom aktuelnom Mis lepote.

Slovenci su nam pokazali da su i oni izuzetno dobri i ljubazni domaćini, a mi ćemo se potruditi da im uzvratimo istom merom kada ponovo budu naši gosti.zmajcek.jpgzmajcek1.jpgzmajcek2.jpgzmajcek3.jpgzmajcek4.jpgzmajcek5.jpgzmajcek6.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >