Početna arrow Aktuelnosti arrow U BAJINOJ BAŠTI ODRŽAN SPORTHUS
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
U BAJINOJ BAŠTI ODRŽAN SPORTHUS
U periodu od 04-06.05.2010. godine u Bajinoj Bašti održano je sportsko takmičenje učenika sa posebnim potrebama SPORTHUS-a, u kategorijama osnovnih i srednjih škola.

Pobednici regiona su se takmičili u sledećim sportovima: košarka, fudbal, atletika i stoni tenis, a naša obrazovna ustanova je i ovaj put ostvarila zapažene rezultate i osvojila drugo mesto u generalnom plasmanu.

Dečaci su u kategoriji osnovnih škola osvojili dva treća mesta, i to u košarci i fudbalu. Devojčice su imale zapaženiji uspeh. U košarci, u kategoriji osnovnih škola, naše učenice su zauzele drugo mesto. U atletici, takođe u kategoriji osnovnih škola, Lakatoš Marija je osvojila zlatnu medalju u bacanju kugle i srebrnu medalju u trčanju na 60metara, dok se Subić Bojana okitila bronzanom medaljom u disciplini skok u dalj.

U atletici u kateegoriji srednjih škola, Tapaji Gabrijela je zauzela prvo mesto u bacanju kugle i treće mesto u skoku u dalj, dok je Aida Aziri osvojila srebrnu medalju u skoku u dalj i treće mesto u trčanju na 100metara.

Ekipno u ženskoj atletici srednjih škola, naša škola je osvojila drugo mesto, dok je u ekipnom plasmanu osnovnih škola u ženskoj kategoriji u takmičenju „kraljice sportova“, naša škola osvojila prvo mesto.basta.jpgbasta1.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >