Početna arrow Aktuelnosti arrow PODUJEVČANI PONOVO U NOVOM SADU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
PODUJEVČANI PONOVO U NOVOM SADU
Uz podršku Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu grada Novog Sada, u peridu od 8-10.05.2010.godine, škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" ugostila je 22 učenika i 8 nastavnika OŠ "Kosta Vujinović" iz Podujeva, koji nastavu pohađaju u Kuršimliji.

Tokom ekskurzije naši dragi gosti su se upoznali sa radom pojednih radnih pogona ŠOSO „Milan Petrović“, srednje škole, Dnevnog boravka, Radnog centra, dok su prema njihovim rečima, kao i prošle godine, najlepše trenutke proveli u Edukativnom kampu na Čeneju.

Tokom poslepodnevnih časova, deca su zajedno sa nastavnicima i domaćinima obišli centar Novog Sada, gde su na Trgu slobode prisustvovali koncertu pod nazivom „Ritam Evrope“, zatim se upoznali sa čarima Petrovaradinske tvrđave, Muzejom Vojvodine (poseta Ateljeju Bojana Kiridžića), Dunavskim kejom, Univerzitetskim trgom i Salašom 137 (poseta ergeli konja).

Gosti iz Topličkog okruga, od kojih je većina po prvi put boravila u Novom Sadu, bili su oduševljeni Sremskim Karlovcima, brdu Stražilovo, a putešestvije do groba Branka Radičevića za neke će ostati urezano u sećanju.

Učenici su tokom boravka u Edukativnom kampu na Čeneju učestvovali su u radionici na recikliranom papiru (monotipija).

OČEKUJEMO VAS I SLEDEĆE GODINE

kursumlija.jpgkursumlija1.jpgkursumlija3.jpgkursumlija4.jpgkursumlija5.jpgkursumlija6.jpgkursumlija7.jpgkursumlija8.jpgkursumlija9.jpgkursumlija10.jpgkursumlija11.jpgpodujevoo.jpgpodujevoo2.jpgpodujevoo3.jpgpodujevoo4.jpgpodujevoo5.jpgpodujevoo1.jpgkursumlija2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >