Početna arrow Aktuelnosti arrow ODRŽANO XII REPUBLIČKO TAKMIČENJE U GRAFIČARSTVU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
ODRŽANO XII REPUBLIČKO TAKMIČENJE U GRAFIČARSTVU
U organizaciji Ministarstva prosvete Republike Srbije i Zajednice direktora i nastavnika škole za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Republici Srbiji u Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu 15. i 16.04.2010.godine održano je XII Republičko takmičenje učenika srednjih škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju iz područje rada “Hemija, nemetali i grafičarstvo”.

Na ovoj smotri, u okviru koje su se nadmetali sledeći obrazovni profili: pomoćnik knjigovesca, pomoćnik kartonažera, sitoštampar i pomoćnik knjigovezačke dorade učestvovalo je 23 takmičara i 13 pratioca-nastavnika iz 6 škola (Srednja zanatska škola-Beograd, ŠOSO “Sveti Sava”-Umka, ŠOSO “Radivoj Popović”-Sremska Mitrovica, ŠOSO “11 Oktobar”-Leskovac, ŠOSO “1 Novembar”-Čačak i ŠOSO “Milan Petrović”-Novi Sad).

Našu školu su pod stručnim rukovodstvom Emilije Mijatov i Velimira Andrejević predstavljali Aleksandar Mirić (III mesto-pomoćnik knjigovesca), Željko Jovanov (IV mesto - pomoćnik knjigovesca), Ilija Savić (V mesto-pomoćnik knjigovesca), Jovana Vučetić (II mesto-sitoštampar i Miroslav Paroškaj (IV mesto-sitoštampar).

Najuspešnija škola na ovom takmičenju bila je ŠOSO “Sveti Sava” iz Umke, drugo mesto osvojila je Srednja zanatska škola iz Beograda, a treću poziciju ŠOSO “11 Oktobar” iz Leskovca.

grafika.jpggrafika10.jpggrafika1.jpggrafika2.jpggrafika3.jpggrafika4.jpggrafika5.jpggrafika7.jpggrafika8.jpggrafika6.jpggrafika9.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >