Početna arrow Aktuelnosti arrow LEPOTA „ISTOKA“ OPLEMENILA RADNI PROSTOR ŠKOLE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
LEPOTA „ISTOKA“ OPLEMENILA RADNI PROSTOR ŠKOLE
Direktor Sektora za uvoz, izvoz i transport DOO EAST POINT TRADE Novi Sad Vanja Đurić posetila je 8.aprila 2010.godine našu osnovnu školu, i tom prilikom, našoj obrazovnoj instituciji uručila poklon generalnog direktora ove kompanije Petra Putnika, krevet za učionicu u kojoj se realizuje program za decu sa autizmom.

U toku dana deca sa autizmom imaju potrebu za odmorom između struktuiranih aktivnosti. Tokom rada stručni tim je došao do zaključka, a to je praksa svuda u svetu, da pored stolova i stolica, kao deo obaveznog nameštaja u učionicama, postoji potreba za uvođenjem kauča/ležaja, kako bi periodi odmora deci bili što ugodniji, a učionica dobila jednu notu topline.

Svi artikli ovog brenda, koji se u svetu pojavio početkom devedesetih godina 20. veka načinjeni su od prirodnih materijala i ručne su izrade. Bananin list, vodeni ljiljan, bambus, ratan, mangovo, šišamovo i tikovo drvo utkani u jednostavne i nesvakidašnje forme predstavljaju jedinstveni etno program rađen u prepletu kultura Indije, Indonezije i Tajlanda.

krevet.jpgkrevet1.jpg

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >