Početna arrow Aktuelnosti arrow USKRŠNJI BAZAR U FILAJALAMA CREDIT AGRICOLE SRBIJA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
USKRŠNJI BAZAR U FILAJALAMA CREDIT AGRICOLE SRBIJA
U okviru tradicionalne saradnje Credit Agricole Srbija i ŠOSO „Milan Petrović“ u periodu od 22. do 25. marta 2010. godine u tri novosadske filijale održan je humanitarni Uskršnji bazar, namenjen za pomoć deci i korisnicima koji pohađaju, ili su uključeni u radne pogone kreativnih radionica naše obrazovne ustanove.

Tema ovogodišnjeg bazara bila je Uskrs, a u skladu sa maskotom ove akcije, Vilom Dobrilom, svaki kupac je uz neki od proizvoda, kao uspomenu na svoju humanost, dobio specijalan bedž ograničene serije.

Ovu manifestaciju podržao je i predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion, koji je svojom radnom posetom Novom Sadu i kupovinom proizvoda apelovao na zaposlene u ovoj instituciji da se pridruže akciji.

Kao i na prethodnim bazarima posetiocima ove manifestacije sa svojim proizvodima predstavili su se Dnevni boravak, Radni centar, praktična nastava srednje škole i po prvi put organizaciona jedinica za tretman dece sa autizmom.

Prihod od prodatih proizvoda namenjen je ovim radnim pogonima škole za nabavku materijala kojim će moći da nastave svoj kreativni rad. Pored Novog Sada, Uskršnji bazar obuhvatio je još 14 filijala u šest gradova i to u Beogradu, Pančevu, Vršcu, Bačkoj Palanci, Somboru i Kikindi.

Crédit Agricole je vodeća bankarska grupacija u Francuskoj i Evropi, gde je zastupljena u 28% domaćinstava i širokom ponudom bankarskih i finansijskih aktivnosti. Organizacija pruža usluge za 59 miliona individualnih klijenata, širom sveta i ima razvijenu mrežu od 11,850 filijala u više od 20 zemalja. Crédit Agricole je najveća banka za poslove sa stanovništvom u Evropi u pogledu prihoda od retail bankarstva i prihoda koje ostvaruju filijale. Prema oceni časopisa The Banker 2009, banka je lider u Francuskoj i treća na svetu u ostvarivanju Tier 1 kapitala. Grupa je prisutna u 70 zemalja i zapošljava 160,000 ljudi širom sveta.

Crédit Agricole je prisutna na tržištu Srbije od 2005. godine, a od septembra 2009. godine posluje pod imenom Credit Agricole Srbija AD Novi Sad i pruža usluge za više od 180,000 klijenata u 83 filijale širom Srbije.

agricole.jpgagricole1.jpgagricole2.jpgagricole4.jpgagricole5.jpgagricole3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >