Početna arrow Aktuelnosti arrow RASPEVANI DAN U ŠKOLI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
RASPEVANI DAN U ŠKOLI
Popularni pevač Saša Kovačević posetio je 24.02.2010.godine školu „Milan Petrović“ i proveo dan u druženju i igri sa đacima. Gostovanje slavnih ličnosti koje deca biraju i pozivaju redovna je praksa u školi, i samo jedna u nizu vannastavnih aktivnosti koje naša obrazovna ustanova neguje,u ciljem uspešne inkluzije dece sa invaliditetom i smetnjama u razvoju.

„Hvala mojim mladim prijateljima što su baš mene odabrali i nadam se da sam ispunio njihova očekivanja. Ovaj dan je za mene bio veoma dragocen, jer sam ga proveo u divnom društvu, preneo je svoja iskustva, ali i dosta toga naučio“, izjavio je Saša Kovačević i dodao „smatram da je veoma važno da osobe poznate široj javnosti podržavaju i učestvuju u ovakvim i sličnim humanim akcijama kako bi deci sa smetnjama u razvoju pružili podršku u njihovom daljem obrazovanju i dokazali da se sa verom u sebe ostvaruju snovi“.

Tokom posete, Saša Kovačević je u pratnji učenika i nastavnika obišao školu, a potom učestvovao u kvizu zajedno sa decom. Posetu dragog gosta novinari - učenici iskoristili su da popularnog pevača intervjuišu i fotografišu za sledeći broj školskog časopisa „Naši koraci“.

„Naši đaci sami odlučuju koga će pozvati na ovakva druženja i zahvaljujemo se Saši Kovačeviću što se u veoma kratkom roku odazvao njihovom pozivu“ izjavila je direktorka škole „Milan Petrović“ Slavica Marković, i nastavila: „Ovo je direktan i veoma značajan korak ka uspešnoj socijalizaciji dece sa invaliditetom koji i na širem planu pomaže prevladavanju društvenih predrasuda i potvrdi da su ova deca ravnopravni članovi društva.”

sasa.jpgsasa1.jpgsasa2.jpgsasa6.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sasa4.jpgsasa3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >