Početna arrow Aktuelnosti arrow FOND “LAZA KOSTIĆ”
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
FOND “LAZA KOSTIĆ”
Povodom 100 godina od smrti Laze Kostića (1841-1910), Fond “Laza Kostić” je 12. februara 2010.godine u Novom Sadu i Beogradu proslavio svoju slavu Sveta Tri jerarha, koja je i dan rođenja jednog od najvećih srpskih pesnika.

Tom prilikom je u beogradskom “Sport kafeu” priređen svečani prijem i promocija programa “2010. godina - godina obeležavanja vekovnika Laze Kostića” pod rukovodstvom umetničkog direktora Marine Milić Apostolović i predsednika fonda Snežane Spasojević.

Takođe je predstavljena knjiga “Laza Kostić i mi - Sport, zdravlje i lepota” i uručeni slavski pokloni specijalnim prijateljima Fonda. Svečanosti su prisustvovali prijatelji i promoteri Fonda: Mira Banjac, Anto Vasović, Predrag Danilović, Bora Dugić, Rada Đuričin, Petar Kralj, Konstantin Kostjukov, Dragan Stojkov, Petar Čelik, kao i ministar kulture Nebojša Bradić i mnogi drugi…

Ovom svečanom događaju prisustvovali su i predstavnici ŠOSO "Milan Petrović" saradnici i partneri u mnogim programima koje je gospođa Marina Milić Apostolović organizovala i dala doprinos promovisanju Škole.

fond.jpgfond3.jpgfond1.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fond2.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >