Početna arrow Aktuelnosti arrow SOPOR U NOVOM RUHU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SOPOR U NOVOM RUHU
Savez organizacija za pomoć osobama ometenim u razvoju (SOPOR) Novi Sad, sa svojim članovima, Društvom za pomoć osobama sa autizmom i Društvom za pomoć osobama sa L.Dawn sindromom 11.februara 2010. godine predstavio je svoje nove klupske prostorije u ulici Bate Brkića br.12.

Posle mnogo godina podstanarskog života i rada konačno će u klubu od stotinak kvadrata roditelji i deca moći na jednom mestu da obavljaju svoje poslove, učestvuju u kreativnim radionicama, školi plesa i drugim aktivnostima.

U Novom Sadu deluju dvadesetak udruženja građana koja okupljaju osobe sa invaliditetom, teško je za sve obezbediti adekvatan prostor, međutim SOPOR je jedna organizacija koja brine o potrebama velikog broja korisnika i svakako im je novi prostor bio neophodan, izjavila je na svečanom otvaranju član Gradskog veća zadužena za socijalnu i dečiju zaštitu Sanja Stojanović.

Predsednica Skupštine SOPOR-a Mira Gašić se u svom izlaganju zahvalila gradskim čelnicima na razumevanju, donatorima koji su opremili prostor, svim prisutnim gostima, kao i članovima hora škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” (ISON), koji su svojom pesmom ulepšali useljenje SOPOR-a u nove prostorije.sopor.jpgsopor4.jpgsopor5.jpgsopor1.jpgsopor3.jpg

 
< Prethodno   Sledeće >