Početna arrow Aktuelnosti arrow Humanitarni novogodišnji bazar u filijalama credit agricole srbija
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni novogodišnji bazar u filijalama credit agricole srbija
Credit Agricole Srbija je u periodu od 14. do 18. decembra u dve novosadske filijale, u ulici Braće Ribnikara i Bulevaru Mihajla Pupina sprovela akciju „Novosadski bazar“, u okviru koje su se sa svojim kreativnim umećem predstavili Radni centar, Dnevni boravak i praktična nastava srednje škole „Milan Petrović“.

Inače, ova sada već tradicionalna manifestacija održava se treću godinu za redom, a za razliku od prethodnih godina, kada je akcija trajala samo jedan dan, ove godine je na obostranu radost produžena na nedelju dana.

Na ovakvim humanitarnim događajima afirmišu se osobe sa invaliditetom preko njihovog stvaralaštva, povećava se njihova „vidljivost“, stiču se novi prijatelji i partneri koji će pružiti podršku školi sa jedne strane, a sa druge, unapređuju se i poboljšavaju programske aktivnosti banke.

Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđuje svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna. Nekadašnja meridijan banka, promenom imena u Credit Agricole Srbija u potpunosti se integrisala u Credit Agricole grupu, čime je preuzela globalnu strategiju poslovanja čitave grupe, uključujući i veliku odgovornost prema zajednici u kojoj posluje.

credit.jpgcredit1.jpgcredit2.jpgcredit3.jpgcredit4.jpgcredit5.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >