Početna arrow Aktuelnosti arrow RADNI CENTAR OD NOVE GODINE BROJNIJI ZA ČETIRI RADIONICE
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
RADNI CENTAR OD NOVE GODINE BROJNIJI ZA ČETIRI RADIONICE
U ponedeljak, 07.12.2009. godine u 12.00 časova u plavoj sali ŠOSO "Milan Petrović" održaće se konferencija za štampu u cilju promovisanja novih radnih jedinica u okviru Radnog centra ŠOSO "Milan Petrović".

- Manufaktura recikliranog papira - proizvodnja ručno rađenog recikliranog papira i umetnickog papira za grafiku i akvarele

- Radna jedinica za proizvodnju i sušenje aromatičnog i začinskog bilja - proizvodnju i sušenje aromatičnog i začinskog bilja u Edukativnom kampu na Čeneju (čajevi, izrada aromatičnih korpica, lavanda, bosiljak, žalfija, kantarion, hajdučka trava, majčina dušica, peršun, mirođija...)

- Radna jedinica vez - radionica za izradu tradicionalnih motiva naroda i narodnosti (stolnjaci, salvete, peškiri, kuhinjske krpe, posteljine, amblemi na majicama …)

- Frizerske usluge - u našem salonu možete dobiti sugestije za novi izgled i frizuru u skladu sa najnovijim trendovima (žensko i muško šišanje, pranje kose feniranje, mini-val, kreiranje svečanih I dečijih frizura, farbanje kose, …)

Na konferenciji za medije će osim predstavnika ŠOSO "Milan Petrović" učestvovati, Sanja Stojanović - član Gradskog veća za socijalnu i dečiju zaštitu, Vera Grkavac- Načelnik Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu, kao i socijalni partneri koji humanitarno podržavaju rad Radnog centra, Slobodan Petrović direktor doo "Vageli" Novi Sad, predstavnik firme HGP Novi Sad i Radio -Televizija Vojvodine. 

Ovom prilikom biće prikazan i film o tehnologiji proizvodnje recikliranog papira, ali i proizvoda od ručno rađenog recikliranog papira, za čega je Radni centar ŠOSO „Milan Petrović“ ove godine na 40. Međunarodnom sajamu opreme i sredstava za savremenu nastavu „Učila“od strane Beogradskog sajma nagrađena “ZLATNOM TABLOM“ u robnoj grupi - školski pribor za komplet: radna sveska, blok za crtanje i herbarijum od ručno rađenog recikliranog papira. Film je snimljen u produkciji kuće "Mifos".

dan invalida.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >