Početna
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?

Syndicate

Poziv za „Dan otvorenih vrata škole“

28.marta 2017.godine sa početkom u 16.30 časova u objektu Osnovne škole, na adresi Braće Ribnikar 32, Novi Sad, organizuje «Dan otvorenih vrata», za sve zainteresovane roditelje i stručne radnike.Tom prilikom Škola će predstaviti:

 

-Uslove za upis u Školu (kako u prvi razred, tako i ostale razrede, mogućnost realizacije različitih vidova nastave)

-Nastavni plan i program

-Način ostvarivanja i realizacije dodatne podrške učenicima u obrazovanju

-Organizacionu šemu Škole

-Obilazak

-Pitanja i komentari

 

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o navedenim temama, ako imate bilo kakve nedoumice, dileme i pitanja, srdačno vas pozivamo da nas posetite i da odgovore pronađemo zajedno.

Škola je organizovana kao složena mreža centara i službi koji pružaju usluge edukacije, rehabilitacije, zdravstvene nege, radnog angažovanja i društveno-kulturnih aktivnosti dece, mladih i odraslih kojima je potrebna specifična društvena podrška, sa ciljem kontinuirane edukacije i rehabilitacije dece sa smetnjama u razvoju i odraslih osoba sa invaliditetom od samog rođenja pa do uključivanja u društvenu zajednicu. Radimo na 12 adresa u Novom Sadu i u 10 dislociranih odeljenja u Južnobačkom i Sremskom okrugu. Na Čeneju, u blizini Novog Sada, je sedište Eukativnog kampa.

U školskom sistemu su: predškolsko vaspitanje i obrazovanje, osnovna škola, srednja škola, dom učenika, servisni centar, edukativni centar. U sferi socijalne zaštite su: dnevni boravci, predah smeštaj, samostalno stanovanje uz podršku. U sferu rada zakoračili smo Radnim centrom i Uslužnim centrom za podršku zapošljavanju osobe sa invaliditetom.

 
< Prethodno   Sledeće >