Početna arrow Aktuelnosti arrow NAGRADA NA EUROGUIDANCE TAKMIČENJU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
NAGRADA NA EUROGUIDANCE TAKMIČENJU

Nacionalni centar Evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju Euroguidance je u 2016 godini, prvi put, organizovao nacionalno takmičenje dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Tim za profesionalnu orijentaciju naše škole, sa svojim prikazom aktivnosti osvojio je drugo mesto na takmičenju.

 

Komisija je ocenila da je naš program karijernog vođenja i savetovanja  prilagođen i lako dostupan ciljnim grupama, izvodi se kontinuirano i može da posluži kao inspiracija i motivacija drugima. Svečana dodela priznanja i predstavljanje nagrađenih primera dobre prakse održano je na IV godišnjoj nacionalnoj Euroguidance konferenciji 06.decembra 2016. u Beogradu. Naš rad pod nazivom „Karijerno vođenje učenika sa smetnjama u razvoju“ prezentovale su Svetlana Bašević, Maja Kukobat i Žaklina Božović.

 

Za učešće na takmičenju i osvojeno drugo mesto Euroguidance mreža je omogućila učešće jednog predstavnika našeg tima na IV konferenciji pod nazivom „Psihologija i karijerno vođenje u kontekstu škole“ koja je održana 28.i 29.11.2016. u Lisabonu u Portugaliji. Konferenciji u Lisabonu je prisustvovala Svetlana Bašević – koordinator tima za profesionalnu orijentaciju, čime je  omogućeno da se povežemo sa stručnjacima u ovoj oblasti, da proširimo svoja znanja i uporedimo sistem podrške u karijernom vođenju i savetovanju u našoj zemlji sa primerima iz Portugalije i drugih zemalja EU.

 

Detaljnije informacije o takmičenju i konferenciji mogu se pronaći na sajtuhttp://www.euroguidance.rs/ "

euroguidance decembar 2016 ispravna.jpg

 

 


 
< Prethodno   Sledeće >