Početna arrow Aktuelnosti arrow KREATIVNO REKREATIVNI DAN
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
KREATIVNO REKREATIVNI DAN

U okviru manifestacije Dani autizma “Kišobran za sve” organizovan je Kreativno rekreativni dan u našim dnevnim boravcima za osobe sa autizmom i za osobe sa telesnim invaliditetom. Taj događaj su uveličali pevači iz Hrvatske: Darus Despot i Andrea Eli, kao i naša buduća zvezda, Tara Vukmanović.

Druženje je počelo koncertom u prostoru Dnevnog boravka za opsobe sa autizmom, pesmama Darusa i Andree. Neki su i zapevali zajedno sa njima, a drugi nisu mogli da odole iskušenju, pa su zaplesali sa pevačima.

Druženje je nastavljeno u srednjoj školi, gde je bio zakazan naredni koncert. Tu su gosti pokazali vrhunski profesionalni kvalitet i za kratko vreme potpuno oduševili prepunu salu učenika i korisnika naše škole. Posle koncerta mnogi nisu mogli da odole, a da ne zatraže autograme i zajedničko fotografisanje.

Nakon kraćeg predaha održan je mini koncert i u osnovnoj školi. Posle tog druženja naši gosti su rekli da nose divne uspomene na ovaj događaj i srdačno gostoprimstvo kojim su ovde dočekani. Obećali su da će drage volje doći kad god budemo želeli da se družimo sa njima. U naše ime im se od srca zahvaljujemo na predivnom danu. 

Organizatori ovog gostovanje su bili tim Dnevnog boravka za osobe sa autizmom i Robert Gomboš, nastavnik plesa.

pevaci hr april 2016.jpg

 

pevaci hr april 2016 1.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >