Početna arrow Aktuelnosti arrow DRAGI PRIJATELJI U GOSTIMA
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
DRAGI PRIJATELJI U GOSTIMA

Početak februara svake godine, već više od decenije, vreme je kada nam u goste dolaze Dajana i Piter Bekli, počasni građani Novog Sada i naši dragi prijatelji.

 

U to vreme godine, oni su gosti našeg grada koji proslavlja svoj dan, ali uvek nađu vremena da se sretnemo i družimo. Uz to, donesu nam i poklon. To je donacija koju udruženje prijateljstva bratskih gradova Noriča i Novog Sada prikupi na tradicionalnom godišnjem humanitarnom koncertu. Od dobijenog novca, ove godine, ćemo kupiti specijalizovane geometrijaske table za decu sa oštećenjem vida.

Uvek izuzetna za sve nas, ove godine je njihova poseta bila posebna. Uz njih, toga dana su nam u goste došli Borka i Jovan Dejanović. Gospodin Dejanović, bivši gradonačelnih Novog Sada, dobitnik je ovogodišnje Februarske nagrade Grada Novog Sada, najvišeg priznanja koje naš grad dodeljuje istaknutim sugrađanima.

Gospodin Dejanović je odlučio da novčani deo nagrade pokloni našoj školi. Na obostrano zadovoljstvo, i veliku zahvalnost za taj humani gest, novac ćemo upotrebti za nabavku tablet računara sa specijalizovanim softverima za alternativnu i augmentativnu komunikaciju.

 
< Prethodno   Sledeće >