Početna arrow Aktuelnosti arrow SENZORNI VRT
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
SENZORNI VRT

Izgradnja senzornog vrta u dvorištu naše osnovne škole bliži se kraju.  Očekuje se da će radovi biti završeni do kraja meseca. Tim povodom radove je obišla delegacija Službe  za evropsku politiku i međunarodnu saradnju regije Emilija Romanja, na čelu sa gospodinom Lukom di Pjetrijem.

Ovaj projekat finansirali su Ministarstvo spoljnih poslova Republike Italije i Regija Emilija Romanja u saradnji sa Ministarstvom rada i socijalne politike Republike Srbije. Senzorni vrt je deo projekta „Podrška politici za decu i mlade u Srbiji“, koji se sprovodi na teritoriji Grada Novog Sada. On je obuhvatio i dva petodnevna seminara na temu  „Program podrške strukturama koje se bave suzbijanjem nasilja u porodici“ i organizaciju foruma na temu politike za decu i mlade. Uz partnere iz Italije, projekat su realizovali Centar za socijalni rad Grada Novog Sada i naša škola.

Završna konferencija za novinare zakazana je za 29. septembar, u plati Italija u Beogradu. Njoj će,  pored članova Ambasade Italije, predstavnika ministarstava Republike Srbije i italijanskih gradova partnera prisustvovati i predstavnici Grada Novog Sada, Centra za socijalni rad i naše škole.

Evo kako o ovom dogadjaju izvestava Radio 021:

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/VIDEO-Novi-Sad-prvi-na-Balkanu-dobija-senzorni-vrt-za-decu-ometenu-u-razvoju.html 

 

senzorni vrt sept. 2015. 1.jpg

 

senzorni vrt sept. 2015..jpg

 

 

 
< Prethodno   Sledeće >